Uppförsbacke

Känns som en uppförsbacke allt det här, way too much job and bad information.. not a very good combination.. Tvättstuga snart då, fy o blää, men men bara o köra på liksom. What I need is a bed and sleep..  Höjdpunkten denna vecka är tors, helt ledig o fri då, thank god! sova sova sova..

Puss o hej♥

Skitblogg!!

Jag hatar den här jävla bloggen ibland!!! här hade man skrivit en massa men nänä, då fuckar allt upp sig!!! Jaja här får ni dagens blogg, vem vet, kanske skriver sen!

Puss o hej♥

Coldplay is the shit

What if there was no lie
Nothing wrong, nothing right
What if there was no time
And no reason, or rhyme
What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life
What if I got it wrong
And no poem or song
Could put right what I got wrong
Or make you feel I belong...

Så mkt o skriva, men så lite fastnar här..

Jaha, då har man varit på landet ett par dar då. Det var riktigt skönt, men för lugnt, tvingades ju lyssna på mina tankar o det blev ju bara jobbigt ju. Man får lov o ta konsekvenserna av sitt handlande, när ska jag lära mig o göra rätt i livet? Att sluta göra så jäkla mkt misstag, sjukt ju, men jag har mig o skylla, om det här med karma existerar, då kommer jag få det jäkligt tufft o svårt. Jag ha verkligen sabbat det, varför gjorde jag inte rätt från början, då kunde det ha blivit så perfekt..

När jag ser mig sj i spegeln så gillar jag verkligen inte det jag ser, jag hittar verkligen alla fel som finns. Jag vill finna nån som kan inte bara skrapar på ytan när det gäller mig utan verkligen kommer ner på det andra o tredje lagret, nån som får mig att våga, men jag har väl blivit så bränd att ingen kommer att kunna det...lr ifall jag kommer att våga, inte ens jag vågar, hehe shit vad störd man är egentligen..

Jag önskar bara att jag hade kommit först, att jag hade kommit före o inte hamnat tvåa=( Varför så negativ? Ja du, en snefylla i lördags helt enkelt, det vände helt enkelt upp o ner på allt o jag är så arg på mig sj!!! Hur fan gör jag nu?? Varför?

Puss o hej♥


Egentligen

Hur kan jag få dig att förstå att det är mig du egentligen älskar, att det är mig du egnetligen vill ha, tänker på, drömmer om... How will I make U understand?


Jag spyr

Blää jag spyr på den här stan o folket i den, fy farao! Tänker på alla misstag man har gjort, nej usch o blää, känner mig bara smått irriterad just nu, på allt o alla, på att folk är så blinda o inte inser. Jag antar att jag alltid kommer att vara den där vännen...Den som bara duger till att lyssna o va vän men inget mer...

När ytligheten tar överhanden.

Snart dags o lämna in cykeln då, sen strosa runt på stan som en annan idiot, jag bara känner inte för stan, men men, jag får försöka underhålla mig på nåt vis.
Ibland gör man vissa val här i livet som kan vara otroligt korkade, men det får stå för dem, vill de ha det så, so go ahead. Jag orkar inte bry mig helt enkelt... Det finns så mkt jag skulle vilja skriva men jag kan inte, jag får väl hålla det inom mig, men det känns lite jobbigt, det gör det, vet inte vad som känns jobbigt men ja allt lr inget egentligen, vill bara slappna av o bara va. Nej det här är så svårt o förklara, men ja, jag får återkomma helt enkelt. Jag är bara helt enkelt trött på ytligheten, det är väl allt...

Puss o hej♥

Punka is wonderful..

Punka igen!!!! Jag blir så trött på min cykel, verkligen punka jämt o ständigt, känns inte som att det är min dag alls, folk som har tagit fel cykelnycklar, har hällt ut massa vatten överallt vid graven, men har nu handlat på systemet, så får vi se, party no way, men lika bra o ställa upp när man har lovat.
Just nu känner jag mig trött men pigg, skitjobbigt!  Men imorrn då, bara o lämna in cykeln, måste ju ha den på lördag, så jag får väl hänga på stan igen, wohoo, jag får lite smått panik när det är så mkt folk på stan o folk trängs o bara är allmänt jobbiga. Jag är så rastlös, hoppas att jag slipper träffa en viss person ihelgen, det funkar så bra när man inte ser honom, så vi håller tummarna tycker jag.
Japp, ännu ett ointressant blogginlägg, men har ändå inget för mig så=) så ni får helt enkelt stå ut=P

Puss o hej♥

Lets get serious

Nej fy vad jag fryser nu, förstår inte varför, men ska snart hoppa in i duschen så då känns det nog lite bättre=) Idag så blir det busy day skulle jag tro, ska hem till mormor om en timme ungefär o hjälpa henne (min mormor har köpt en dator o en mob, men vet inte hur man använder nåt av det) så woohoo, lr kanske inte riktigt=P Sen så ska jag till mammas grav o lägga en blomma, var längesen jag var där nu, åh vad jag önskar att hon vore här, har så mkt som jag vill prata med henne om, i oktober så är det 9 år sen hon gick bort, herregud vad tiden går fort! Läskigt faktiskt, o när jag försöker tänka efter vad jag har gjort de åren så känns det inte som att det är så mkt, fast ändå massor, förstår ni?
Sen så ska jag träffa Tessan också, ta en fika på stan o sen hem till henne en stund o kanske kolla på nån film lr spela lite=) Karnevalen har väl halvt börjat, suck säger jag bara.. Varje år så lyser Nköping upp vid karnevalen, de finner giltigt skäl till o supa skallen av sig o bara fjanta, sj så jobbar man på lördag, men ska på fest efter jobbet, men det blir nog lugnt, fast å andra sidan, har inte druckit på ett bra tag så vi får väl se hur mkt fröken tål=)
Hehe cheeses vilket ointressant blogginlägg, men ja, kanske intressant för nån=) vem vet.

Puss o hej♥

Blåkulla

Vilken natt! Det var livat kan jag lova o en praktsmäll rätt i magen kan jag säga, hon visste hur hon skulle slå minsann, fan vad svårt det är o ha ett sånt här jobb o så kan man inte slå tillbaka. Nu ska jag försöka sova lite, är helt slut o har ont=( Ska äta lunch med Mia sen o så ska jag fika med Johanna senare, busy day, busy day...
Btw, hur bevisar man att nån faktiskt finns? Känner liksom inte riktigt för o förklara en människas beteende, dels för att jag har ingen aning o dels för att jag orkar helt enkelt inte bry mig längre, jag har ju faktiskt nog med mitt. Men jäklarns vad jag kände mig irriterad igår kväll, have nothing to hide, det är nåt som är säkert iaf, men ändå så kände jag mig helt plötsligt som häxan på bålen, gör inte om det!! Men bra att du frågade iaf, då behöver du ju inte undra.

Puss o hej♥