%&=?!"&/%%

Jag sitter nu på jobbet, ska jobba natt, hatar nätter!! Dels för att här är det aldrig lugnt o sen så är man ensam, inte en käft o prata med, men men, ska väl inte gnälla.. Har köpt en ny dator iaf, så skönt:) o den är så fin, men det innebär ju att, Ann, nu är det ditt användarnamn o lösen jag behöver:P Enda problemet igår var att jag fick inte igång internet, så det var ju bara o ringa till com hems kundservice, fast i kö, nr 19, när jag äntligen kom till plats tre, då bröts samtalet, morr!!! då fick jag börja om igen o ringa o hamnade denna gång på plats 24, fy o blä, men sen fick jag äntligen komma fram o då fick jag äntligen igång det:)
Vad ska man hitta på? hmm, de därute kollar på lilla jönssonligan, inte riktigt my kind of movie so to speak.. men senare ikväll när de har gått o lagt sig, då ska jag kolla på tjejen som föll överbord:) min favoritfilm när jag var liten, får vi se om den är lika bra fortfarande:D Tror jag ska sätta mig o läsa igenom en massa tidningar nu:) ciao!

Sjukling

Shit vad förkyld man är!! hur jobbigt som helst, var nere på stan idag o har äntligen hittat stövlar, som jag har letat:P vad kan jag mer berätta, hmm, finns inte så mkt o säga mer än att snart är julen här o jag jobbar hela julen:( sen är det nyår o inget planerat där heller. Kryssningen var kul förutom att jag var så otroligt genomsjuk o hängig, men men....
Hey Johanna, vad har du för användarnamn o lösen till din blogg?:)

Kryssning

Åh idag har det varit en jobbig dag, en dag jag bara har gråtit o gråtit, har lovat Josse att jag ska ringa vårdcenralen för att försöka få en tid, har lovat det i två års tid nu o det blir bara inte av, för ibland har jag riktigt bra dagar o då glömmer man på nåt vis bort att man har mått så dåligt, el ja snarare hur man mår. Jag antar att en av anledningarna är för att jag har alltid varit den här starka personen o jag känner mig verkligen inte stark, jag kan gråta var o närsomhelst o jag visar det bara inte, Put a smile on and everything is just perfect... Det är verkligen illa, jag pratade med josse för nån vecka sen o vi pratade säkert i två timmar för hon har o även mår nu som jag gör, o jag berättade verkligen allt, att ibland el rätt ofta tar jag smärtstillande bara för att få nån ro, jag vet att det är fel, men men... Men nu ska jag inte bara skriva om hur dåligt jag mår psykiskt.
Ihelgen så blir det kryssning:) min mormor fyller 80 år så hon har bjudit släkten, det ska bli riktigt kul faktiskt, skönt att få komma bort lite iaf:) har ju inte druckit en droppe alkohol på tre månader, så kommer väl bli helt full på ingenting, detta kan bli intressant;) Har ännu inte börjat med julklapparna, lite smått panik ja! Nu ska jag se klart på Desperate housewives:)