visslar..

Oki, har blivit utmanad, I will think about it Malin!=P hehe.

O jag är störd, drömde om honom! gaah!! hemska tanke ju hehe, eller? lite hemligt sådär=P

Puss o hej♥

........

De säger att man aldrig ska förlora hoppet... men jag håller på o förlorar hoppet om allting just nu...

Kvinnor

När en tjej..

...Är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud,
...Bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt,
...Tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida,
...Svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra,
...Tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger,
...Lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt,
...Försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet,
...Smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstonde en gång,
...Säger jag älskar dig, menar hon det,
...Säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid,
...Säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör..


Så komplicerade är vi inte egentligen..


Känns som att alla är emot mig på nåt vis=S kan inte förklara varför, men konstigt känns det, varför duger inte jag liksom=/ poop säger jag bara=( 

Varför kan jag inte sluta tänka på denna person?? Vill ju så inte ha honom!! Eller?=S

Puss o hej♥

Babbelfia

Dags o skriva igen=D Vad kan jag berätta, jo jag färgade ju håret, men nä, det syns knappt, så jag har köpt mera färg, får se hur det blir;)
Var ute i fredags med Mia o cheeses, det var skitkul, lite smått crazy sådär, jag blev ju lite fuller, men på ett bra sätt, absolut, det tycker jag, men jag har insett att shit vad jag pratar mkt när jag blir full iaf om jag har haft kul o är glad, fan käften går i ett=P Hehe tyckte lite synd om Tony som fick hålla mig sällskap från värsan till kebab house fast han skulle till högbrunn, bara för att jag inte ville gå sj o ville prata=P så vi gick armkrok o jag babblade, om allt o inget, hoppas jag inte sa nåt dumt bara=) sen träffade jag Jennie o så skulle vi börja gå hemåt, då träffade vi Adde o då var ju jag tvungen o prata med honom om absolut ingenting=) o sen när jag skulle gå hem så ringde Tobbe då snackade jag med honom o gick vilse i skogen, haha, det var lite kul=D Men Bella, inte kul o tjafsa med dig o att du blir arg för ingenting, du behöver inte slänga ut all din skit på oss andra nu även om det kanske känns bättre, men ge inte oss andra skulden för att du fegar ur o inte orkar engagera dig.... Love you hunnybunny, men skärp dig!
Igår så var jag på landet o tog det lugnt, det var skönt faktiskt, men när man hör att de andra i stan hade skitkul då önskar man lite att man var klonad=)

Puss o hej♥

färgar håret

Håller på o färgar håret, hoppas det blir bra, annars blir jag ledsen...
Det är nånting som inte stämmer, varför denna intresse nu för? hmm...väldigt mysko är det...
nej vad fan, vet inte vad jag ska skriva mer, orkar inte skriva nåt mer, men nu har jag uppdaterat bloggen lite iaf=P

Puss o hej♥

Six feet under

Kollade på Six feet under jag började gråta, jag älskar den serien, har följt den sen den började o anser att den är den bästa som nånsin gjorts, jag älskar familjen Fisher för de är verkligen inte perfekta, de har sina svagheter, ordentligt oxå, det gör mig glad att man inte bara visar lycka, hate happiness..
Men som sagt, jag började gråta, massor!! Nate dog, min Nate dog!!! hur kunde han dö?? han får inte dö!! kändes verkligen som det var en kär vän som dog,  kanske låter stört men så into är jag i serien... I want my Nate back!!! Jag är så upprörd, han hade ju äntligen hittat rätt i livet, funnit sin riktiga kärlek, att det var inte Brenda, thank god, jag gillar Rachel Griffith, men inte hennes rollfigur Brenda, nä inte alls...
Dem visar ju bara sanningen, så fort nånting blir bra o man är lycklig så händer det nåt, typ man dör!!

Nä, nu ska jag laga lite mat. Still want my Nate back!!

image20

Puss o hej♥

El stupido

Fuck!! Nu gjorde jag nåt jag inte borde ha gjort, nånting jag inte har gjort på tre år säkert iaf inte för den här känslan. Varför?? Jag vet ju vilket helvete det är. Men det känns så bra för stunden, all ångest bara försvinner o allt känns underbart, men det är ju bara under några ynka sek man känner så, men ändå eftersträvar man det. Men men.
O nej jag sitter inte o skär mig sj.

Puss o hej♥


Stökigt inre

Jag har kommit fram till att mitt hem är alltid stökigt, kanske är bra en dag el två, jag tror ju alltid att ens hem speglar ens personlighet o inre, alltså är jag en stökig person el snarare jag har ett stökigt inre som aldrig har någon reda alls, det stämmer fan! Men jag vill inte ha det så, jag vill ha ett fint hem, vill ha ett rent inre, men hur får man det?
Jag har insett att jag kanske måste släppa vissa saker, bara skita i det, men det är så svårt, det är ändå två år snart o nånting är det ju som finns där... men kanske kan vara bra o släppa helt enkelt, det kommer inte bli lätt men jag ska försöka iaf. Är så trött på att aldrig komma nån vart här i livet,, står o stampar på samma ställe som för fyra år sen, blääää!!!
Men jag ska ju försöka flytta till göteborg iaf, förhoppningsvis till hösten, annars i vinter o jag börjar plugga direkt=) skulle va så skönt o få komma härifrån, från allt tjat, all skitsnack, alla jobbiga människor, allt!!
Så en lägenhet i andra hand uthyres då förhoppningsvis om det nu blir så att jag lyckas få röven ur den här stan! så bara o säga till om ni skulle vilja hyra min lägenhet, det är en etta på 46,5 kvm, med kök o plats för o sitta=)

Sometimes my mind plays tricks on me

Puss o hej♥

Eurovision

Jaha ikväll så är det eurovision, jippi el not! men kommer ju o kolla på det iaf, vad ska man annars göra, be mig inte tippa nån för jag har bara hört sveriges o finlands bidrag. Jag vill ut ikväll, men har ingen som vill ut med mig, så jag får sitta hemma o äta chips o godis, bli lite fetare än vad jag redan är... Tvi!!
Usch, ska städa idag, plocka undan o dammsuga o göra fint! sen ska jag försöka tvätta imorrn, vilken jäkla trist helg, men men, det är väl det här som är o vara vuxen?
Nähä om man skulle ta sig en svängom med dammsugaren nu då, det är väl det enda man får denna helg...

Puss o hej♥

Disk=(

Usch vad trött jag är, har diskat nu ikväll, råkade skjuta upp det lite för länge kanske, hade världens berg med disk. usch fryser, blää, hoppas att jag inte håller på o blir sjuk el nåt. Jag vill ha pengar!! Ska ju få den här veckan 600 spänn ungefär, men de har inte dykt upp ännu=/ annars har jag inga pengar förrän den 15e, me wanna sleep!!! på fredag ska jag ta sovmorgon ute på landet, så skönt!!! nu är ju hästarna ute dygnet runt så då tänker jag faktiskt unna mig det, där är det skönare o ta sovmorgon=) kanske för att det är på landet hos mina föräldrar o annars när man sover där måste man upp senast halv nio för o släppa ut hästarna, o sen tror jag att det är att få komma tillbaka lite till barndomen, ta sovmorgon o frukosten är serverad o man behöver inte bry sig om hur hemmet ser ut el disk el nåt, så skönt!!!
Den här går varm nu, lyssnar på den over and over again, så mkt minnen, nostalgitripp.

Do you have the time
To listen to me whine
About nothing and everything
All at once
I am one of those
Melodramatic fools
Neurotic to the bone
No doubt about it

Sometimes I give myself the creeps
Sometimes my mind plays tricks on me
It all keeps adding up
I think I'm cracking up
Am I just paranoid?
Or I'm just stoned

I went to a shrink
To analyze my dreams
She says it's lack of sex
That's bringing me down
I went to a whore
He said my life's a bore
So quit my whining cause
It's bringing her down

Green Day-Basket case

Puss o hej♥

Förlåt..

Vad trist det blir när fel personer tar åt sig av min blogg=( Jag vet inte varför jag inte skrev ditt namn då, jag vet inte, tänkte helt enkelt inte på det, sen är det trist att saker o ting blåstes upp så mkt för nånting som inte betydde nåt. men bara för det så betyder det inte att jag inte vill att du ska vara min vän, absolut inte! Du o jag har ju varit med om massor, det kan ingen ta ifrån oss, det var vi som hade världens bästa sommar 05, det var vi som åkte till södertälje på efterfest o inte visste hur vi skulle ta oss hem, det var vi som var på efterfest på banken o badade bastu o det var helt galet=D det var du som var med när jag träffade Sonny första gången, el iaf minns att jag träffade honom, det var du som var med när jag var med Jakob första gången, dock inte i samma rum, thank god=P det var du o jag som var på kryssning ihop o vi skulle byta namn, trots detta så tror jag aldrig att jag har hört mitt namn nämnas så mkt som då=P Vad jag försöker säga är att vi har varit med för mkt för att det bara ska kastas bort för skitsaker.
Om jag inte ville va din vän så skulle jag aldrig sminka dig el hjälpa dig med håret, jag skulle inte ha gett dig ett ultimatum då du träffade Jesper, det gjorde jag för att jag var rädd om dig o visste hur han var o är. Om jag inte ville va din vän så skulle jag inte va med dig alls.
Jag vet att jag är en jävla bitch nuförtiden o är det mer o mer, men det beror absolut inte på dig, anledningen att jag tar ut allt på dig är för att vi har känt varandra sålänge, förlåt för det, men som sagt det beror inte på dig utan det beror på mig, jag mår inte bra nu, varken psykiskt el fysiskt tydligen.. Jag vet att jag kan prata med dig, men jag vet inte vad jag ska säga om det här, jag är bara rädd, för vad som kan komma att ske... kan inte ens säga ordet, men jag går omkring med ständig rädsla... vad kan jag säga för att nån ska förstå, inte ens jag förstår...
Älskar dig, du är min bäste vän<3

image18Sorry att jag inte hittade en bättre bild på oss två=)
image19

Puss o hej♥

Långfika

Var o fikade med Johanna idag, blev en långfika, som vanligt med andra ord=P men det var kul, alltid kul o få snacka av sig lite osv.
Får min lön nästa vecka, skönt att det ordnade sig till slut, då kanske man kan ta o fixa håret=) skulle var kul till sommaren o göra det lite ljusare, är så trött på min vanliga hårfärg, alltid kul o förnya sig på nåt vis.

Puss o hej♥

Bad, very bad!

Fortfarande riktigt irriterad, det ska gudarna veta. Ska fika med Johanna idag, ska bli kul=) känns lite som att hon o Tessan är de enda jag litar 100% på av de jag umgås mest med o så Mia förstås=) o Malin oxå, men vi umgås ju inte så mkt ännu, sen har vi ju Bella oxå, henne kan man alltid lita på=)
Haha jag o Tessan kollade på en sån dålig film igår!! " The house on the left side" tror jag att den hette, så dåliga skådisar! Sen spelade vi tvspel, skitkul=) hon o jag är lika knas o kan prata om precis allt, det känns skönt.

All this seeking we try to be someone else
I accept this now we could try to pretend
But I dont want this, no I dont know if I can

I wanna know who I am, who you are
I wanna know if you care, if you are

All this wondering why, are we still holding on
Keep the faith she said, but its already gone

I wish I could take this to me like you with open arms
They say time will heal the wounds but nothing happens so far



Puss o hej♥

Man får tacke...

Gissa om man är sur nu!!!!  Thank you darling!!  men om det ändå ska gå till allmän beskådan så varför inte göra det ordentligt här? det har ju visat sig vara populärt nu...


Det kommer en dag när fasaden spricker o verkligheten visar sig...

Hate them!

Åhh vad Angelina Jolie är äcklig!! Bläää, I hate her!! Hatar folk som adopterar de snyggaste ungarna o låtsas vara så engarerad i de olika världsproblemen, allt för o synas o bli populär!!! Morr!!!!
Paris Hilton i fängelse! Yey!!! kanske hon kan sluta vara så jävla självgod sen o ha förstående för andra!!

Puss o hej♥

Vem blir det??

Åhh herregud, måste sluta dricka, man blir ju så jobbig då!!=P fan vad jag mådde illa av pizzan jag åt, uack! hmm, har lite minnesluckor tror jag, men jag minns att jag skulle gifta mig med den vars efternamn passade bäst ihop med mitt namn, så vad tycker ni? Sandra Carlstrand el Sandra Thalen?? Haha, nää jag har tråkigt!
Idag är det oxelömarknad, vill dit, men ändå inte, men kommer inte kunna ta mig dit iaf=( skulle ju va kul o kolla lite på marknaden o kolla lite på folk o sen ar dem ju godisregn!!=P Cheeses, tror jag var enormt jobbig igår=P jag har ont i armen=( Vet inte vad jag har gjort, det började blöda igår, ser ut som jag har stått o skurit mig med glas el nåt=P blev erbjuden jobb igår, att sälja, men jag vet inte, är jag ens bra på det?? tror inte jag är försäljartypen tyvärr...

Put a smile on and everything is just perfect....

Puss o hej♥