Alex Schulman

Relativt skaplig natt, fick sova halva natten iaf, lr ja knappt, men på det hela så var det lugnt. Men den korta stund jag fick sova så drömde jag att jag hade sex med Alex Schulman! Cheeses!! Kan verkligen inte fatta varför, det finns miljontals killar o drömma om o så drömmer jag just om honom=P han är ju inte ens snygg, fast å andra sidan, Schulmans är ju bäst, men jag vill ändå inte ha sex med dem. Nej, inga såna drömmar tack;D
Ja vilket intressant blogginlägg för er o läsa, hehe, nej gud, jag måste nog sova lite, varför ska det nästan alltid vara så jävla fint väder när jag har jobbat natt o behöver få sova?? Inte snällt alls tycker jag.

Puss o hej♥

Chockerande

Nu mina vänner, nu blir ni chockade här, varför blir ni chockade för då undrar ni? Jo för att jag faktiskt skriver ett blogginlägg=P Men vet inte riktigt vad jag ska skriva iofs, det händer liksom inte så mkt i mitt liv mer än att jag jobbar en massa, som nu t ex, ska snart iväg o jobba natt, så upphetsande, lr kanske inte riktigt...
Det är trist när folk helt plötsligt visar en helt annan sida o sårar allt o alla, ganska ofattbart, men men, vad kan man göra, jag kan inte göra mer än att finnas här o lyssna ifall det behövs.

I ain't missing you at all (missing you)
since you've been gone away (missing you),
I ain't missing you (missing you)
No matter what I might say (missing you)
No matter what my friends say (missing you)

Kom o tänka på den här låten just nu, för helt plötsligt så började jag tänka på Jakob, lr det gör jag ju ofta iofs, men ännu mera de senaste dagarna, blää... Nej nu är det dags o börja packa klart det sista till jobbet.

Puss o hej♥

Nähä

Nähä, om man skulle ta o gå under jorden ett tag då.

Puss o hej