Min lön är gone:(

Vad kul det är när man inte får sin lön, när de har totalt klantat till sig så jag inte får min lön förrän den 15e dec... Tur att man har en snäll mormor som lånar ut lite pengar sålänge.
Jag funderar på att ta en bloggpaus, mest för att jag skriver ju ändå så sällan o när jag väl skriver så är det bara negativa saker, man märker så väl på min blogginlägg attt jag inte mår bra o hur intressant är det o läsa egentligen? Jag känner bara att det är så mkt som går fel hela tiden o jag vill vara lycklig, fan hur känns det o va lycklig egentligen? Men men det är inget bestämt ännu iaf, kanske fortsätter som jag har gjort o bloggar lite då o då, who knows, beslutet är ju inte taget ännu så..

Trött!!!

Okej, jag är trött, riktigt trött, skulle kunna sova dygnet runt känns det som när jag väl sover, men nu kommer vi till kruxet, hur trött jag än är så kan jag bara inte somna, det kan dröja fram till tre fyra på natten innan jag somnar fast jag är så trött o fast jag går o lägger mig tidigt o även går upp tidigt, så jobbigt!! Detta resulterar i att jag inte mår så bra, ont i kroppen, riktigt jobbigt, O till råga på allt så kan jag heller inte äta, har fått blåsor innanför läppen som gör djävulskt ont. Japp det var allt för den här gången:)

Fuck!

Men skit också!

03:11

Kan inte sova=/ är trött men det bara går inte, jag blir så irriterad, men men, ingenting hjälper ju heller, hade sömnproblem för ett tag sen, så provade jag valerina natt, men det hjälpte ju inte alls, kände ingen skillnad. Antar att man måste tro på naturläkemedel för att det ska kunna funka.
Just nu så är det riktigt pissigt, jobbar julafton o juldagen, jobbar kväll på julafton o det sög ju, men men, what to do? Nu är det ju så att julafton är inte så speciell för mig längre, det jag mest brukar se framemot, det är julmaten:P Fuck vad jag har ont i huvudet, igen! har haft ont i tre, el nä fyra dar blir det nu.
Jag hatar mitt humör, blir så otroligt lättirriterad på absolut ingenting o jag fattar inte varför, jobbigt ju. Shit vad jag skriver en massa ointressant dravel just nu, men så är det när man sitter uppe mitt i natten med huvudvärk o inte kan somna=/ I guess...